Trommelen Arend

Vision Quest

Een Vision Quest betekent letterlijk: een zoektocht naar een visioen. Een zoektocht naar een antwoord op de meest essentiƫle, meest belangrijke vraag op dit moment in je leven.

Het is een ritueel van alle tijden en alle culturen. Een Vision Quest doe je als er een belangrijke vraag in je zit, die een antwoord wil. Een vraag die steeds terugkomt en oproept om een antwoord te vinden.
Zonder een duidelijke vraag te hebben kan het ook een drang zijn in jezelf, die je steeds opmerkt.Waardoor je weet dat een Quest hetgeen is dat je nu, in dit stadium van je leven, moet doen.

AltaarEen Vision Quest kan een magische of een heel aardse ervaring zijn. Je hebt gekozen de confrontatie aan te gaan, uitsluitend met jezelf.

Een Vision Quest is een intieme ervaring met de Spirits, je voelt hun liefde voor jou.

Het is ook een intense ontmoeting met de natuur. Je bent 4 dagen en nachten alleen in de natuur.
Wij zullen je die 4 dagen en nachten steunen en op afstand contact met je houden. Twee Keer per dag zullen we, zonder dat we je zien of door jou gezien worden, langskomen om te controleren of alles in orde is.
Het kan ook zijn dat je geen 4 dagen nodig hebt om te doen wat voor jou nu van belang is om te doen. Dan kan je natuurlijk altijd eerder terugkeren naar het basiskamp.

Een Vision Quest biedt haar deelnemers de mogelijkheid inzichten te vergaren, angsten onder ogen te zien en te overwinnen, bewuste keuzes te maken. Het is doorgaans een proces dat een blijvende indruk achterlaat. De opgedane ervaringen transformeren zich mettertijd tot ondersteunende hulpbronnen waaruit de deelnemer kracht kan putten.

Mandala